Uvjeti kupovine

 

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Medicinska Mreža d.o.o., Savska Cesta 41/XVI, 10 000 Zagreb, OIB: 21825564487, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem – košarica internet trgovine, telefonskim putem ili mailom. Kupac mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtijeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Plaćanje

Naručene artikle sa ili bez troškova dostave, ovisno o iznosu narudžbe, Kupac će Prodavatelju platiti bankovnom doznakom (općom uplatnicom) ili bankovnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe.

Platiti je moguće na slijedeće načine:
- bankovnom karticom za koju Medicinska Mreža d.o.o. ima sklopljen ugovor o prihvaćanju
- internet bankarstvom 
- općom uplatnicom ili virmanom

   

   

 

Sigurnost plaćanja

Medicinska Mreža d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

WS PAYWSPay je sistem koji se koristi za online autorizaciju kreditnih/debitnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Brojevi kreditnih kartica ne ostaju pohranjeni u WSPAy-evom sistemu i na taj način se smanjuje mogućnost manipulacije podacima.

Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju online plaćanje kreditnom karticom i kliknete na ''POTVRDI NARUDŽBU'' i unutar WSpay™ sučelja odaberite vrstu kreditne kartice kojom želite platiti (American Express, Diners, MasterCard i Visa) i upišite tražene podatke. Kada kliknete „KUPI“, vidjet ćete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite „Potvrda narudžbe“ i time je Vaša kupovina završena. Dobit ćete potvrdu o narudžbi na svoj e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonom ako narudžbu iz nekih razloga nije moguće realizirati u najkraćem mogućem roku. WSpay™ sustav također će Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Minimalna količina narudžbe je 1 kartica.

Dostava

Dostava robe vrši se u pravilu od ponedjeljka do petka, a vrijeme isporuke je do 10 radnih dana od narudžbe. Trošak dostave za narudžbe iznad 330,00 kn na području Hrvatske je besplatan. Za narudžbe manje od 330,00 kn trošak dostave obračunava se u web trgovini i prikazuje u košarici.

Povrat i reklamacije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana . Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U slučaju reklamacije Prodavatelj snosi troškove povrata robe. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Medicinska Mreža d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Medicinske Mreže d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita podataka opisuje kako Medicinska Mreža d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Medicinska Mreža d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.health-card.com internet trgovine. Medicinska Mreža d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.health-card.com internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Medicinska Mreža d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izmjene

Medicinska mreža d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.health-card.com

Pitanja i prijedlozi

Svoja pitanja i prijedloge možete nam poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.health-card.com komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica.