Pregled 2020. godine

Broj korisnika Health Card popusne kartice kao i broj naših partnerskih ustanova svakodnevno se povećava. Drago nam je da sve više ljudi prepoznaje i podržava naše napore koji su orijentirani na ostvarenje Health Card vizije.  

Posljednjih mjeseci intenzivno radimo na unapređenju kvalitete i raznolikosti naših usluga s ciljem povećanja broja korisnika i partnera. Želimo da Health Card platforma bude mjesto gdje će korisnici naše kartice za popuste dobivati kvalitetne informacije te na temelju njih birati liječnike, klinike i ordinacije čije će usluge koristiti. Također, želimo da se zdravstvene ustanove intenzivnije uključe u promicanje dostupnosti zdravstvenih usluga kroz popuste koje daju korisnicima njihovih usluga, a za uzvrat koriste mnoge pogodnosti koje za njih osiguravamo.

U proteklih 6 mjeseci:

-Unaprijedili smo funkcionalnost naše web stranice te tako omogućili brže i lakše informiranje i korištenje naših usluga svim posjetiteljima. 
-Obogatili smo partnersku mrežu novim poliklinikama i ordinacijama te novim popustima. 
-Unaprijedili smo uvjete Health Card partnerstva: povećali broj pogodnosti te uklonili sve naknade za nove Health Card partnere, kao i naknade za obnavljanje postojećeg partnerstva! 
-Napravili smo novi katalog/bazu partnerskih ustanova razvrstanih po medicinskim djelatnostima koje obavljaju i sa popustima koje korisnici Health Card popusne kartice ostvaruju korištenjem njihovih usluga. Novi katalog omogućava sažet pregled svih pogodnosti za naše članove, dok su detaljne informacije i dalje dostupne u “Pretraži popuste” izborniku web stranice.  
-Razvijamo profile na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, kako bi naši (potencijalni) kupci i partneri mogli pratiti naše aktivnosti, direktno nam se obratiti i educirati. Ako još niste, zapratite nas! 
-Uključili smo se u nabavu kvalitetnih zaštitnih maski, jer želimo aktivno sudjelovati u očuvanju općeg zdravlja te posebnim popustima pomoći svim partnerskim ustanovama da nesmetano obavljaju regularne radne aktivnosti. 

Hvala vam što nas pratite i podržavate u svim našim inicijativama! U nadi da će nam svima 2021. godina biti veselija i uspješnija, srdačno vas pozdravljamo!

Vaš Health Card Discount tim

Health Card srebrni sponzor 4. AHT Foruma

I ove godine s ponosom objavljujemo kako je Health Card Discount srebrni sponzor četvrtog po redu Investicijskog foruma zdravlja, sporta i turizma Adriatic regije koji će se održati 04.11.2020. u hotelu Westin u Zagrebu.

Ovaj Forum je osmišljen prvenstveno kako bi gospodarstvenici i predstavnici industrija zdravstva i turizma, ali i predstavnici lokalne i regionalne samouprave, dobili priliku prezentirati svoje planove razvoja u ovim područjima. Koncept  podrazumijeva i prezentaciju sadašnje ponude zdravstvenog i sportskog turizma, usluga turizma općenito te projekte koji trebaju doprinijeti daljnjem razvoju održivog i cjelogodišnjeg  turizma u općinama, gradovima i županijama.

Pružamo podršku organizatorima AHT foruma u nastojima brendiranja Hrvatske kao cjelogodišnje destinacije zdravlja, sporta i turizma. Pridružite nam se i vi jer samo zajedno možemo pridonijeti razvoju našeg društva i zajednice!

Ove godine dio sudionika će moći pratiti predavanja i paneliste uživo, dok će svi zainteresirani konferenciju moći pratiti besplatno online, stoga pozivamo sve naše suradnike, partnere i sve ostale da što prije osiguraju svoje mjesto i registriraju se za sudjelovanje jer je broj mjesta ograničen!

 

Health Card mobilna aplikacija

Poštovani korisnici Health Card-a,

Health Card grabi korak s vremenom i modernim ICT tehnologijama te uskoro prelazi na novu digitalnu platformu. Svi trenutni i budući korisnici Health Card-a biti će u mogućnosti preuzimati virtualnu Health Card mobilnu aplikaciju putem App Store ili Google Play (podržava instalaciju na sustavima Android i Apple Apple IOS).

Sigurni smo da će Vam mobilna aplikacija olakšati izbor ciljanih usluga u okviru mreže partnera Health Card.

Health Card Srebrni sponzor 2. Investicijskog Foruma zdravlja i turizma Adriatic regije

Završio je 2. Investicijski Forum zdravlja i turizma Adriatic regije, na kojem se Health Card i ove godine predstavio kao Srebrni sponzor. Zahvaljujemo svim sudionicima na interesu; prije svega medicinarima i stručnjacima zdravstvenog turizma, turističkog i destinacijskog menadžmenta, gospodarstvenicima i poduzetnicima - svima onima koji žele investirati i poslovati u najbrže rastućoj gospodarskoj grani u posljednjoj dekadi, a koji su Health Card prepoznali kao izvrstan zdravstveno - turistički alat. 

Adriatic Health Tourism Platforma

AHT Invest Forum nastavljamo u okviru aktivnosti na platformi Adriatic Health Tourism koja ima za cilj brendirati Adriatic regiju kao cjelogodišnju turističku rivijeru Europe. 

Nastavi čitati

Najava: Radionice 2. Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije

 

U sklopu 2. Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije, skrećemo pozornost na održavanje edukativnih radionica koje su uključene u cijenu kotizacije. Radionice će se održat  u srijedu 10. listopada u popodnevnim satima u hotelu Westin. Informacije i znanja sa radionica odmah su primijenjive na poslovanje ustanova te su vrlo korisne.

Teme radionica:

  • MEDICINSKI WELLNESS I PREVENTIVNI PROGRAMI OČUVANJA ZDRAVLJA KAO INOVACIJA U HOTELSKOJ PONUDI
  • EU CROSS-BORDER HEALTHCARE – IMPLEMENTACIJA EU DIREKTIVE U PRAKSI – KAKO PRIVUĆI VEĆI BROJ KLIJENATA I OTVORITI SE NOVIM TRŽIŠTIMA – PRAVO NA POVRAT NOVCA (kada, kome i koliko ?)

 

Broj mjesta na radionicama je ograničen, zbog čega predlažemo da što prije rezervirate svoje mjesto na sljedeće kontakte: 

 

Medicinska mreža d.o.o.

Službena agencija AHT Invest Foruma

Savska cesta 41/XVI, Zagreb

T +385 1 580 45 75

M +385 99 327 17 12

conference@medicinska-mreza.com 

 

2. INVESTICIJSKI FORUM ZDRAVLJA I TURZMA ADRIATIC REGIJE

 

Medicinska mreža d.o.o. i projekt Health Card i ove godine sudjeluje na Investicijskom forumu zdravlja i turizma Adriatic regije.

Prvi AHT Forum okupio je 200+ sudionika, predavača, investitora i developera, stručnjaka i izlagača iz industrija zdravstva i turizma, zatim predstavnike država, županija, gradova, općina, turističkih ureda i zajednica, predsavnika financijske industrije i raznih pratećih biznisa povezanih s investicijskim projektima (brownfield i greenfield).
Predstavljeni su konkretni i pripremljeni projekti (10) i razgovaralo se o razvoju destinacije, na razini cijele regije, kao cjelogodišnje turističke rivijere Europe.

U tom smislu u pripremi je i 2. izdanje AHT Invest Foruma. Potaknuti prošlogodišnjim uspjesima sudjelovat ćemo i na AHT Invest Forumu 2018 koji ove godine priprema posebnu ponudu, značajnu za sve pružatelje zdravstvenih i turističkih usluga. Uskoro više na ADRIATIC HEALTH WEB

Pridružite nam se od 10. - 12. listopada 2018. u Zagrebu na najvažnijem događaju u regiji! 

DR. BURA ZA BERLINSKI MAGAZIN: ''HRVATSKA JE ZEMLJA NEISKORIŠTENOG POTENCIJALA ZDRAVSTVENOG TURIZMA''

U novom broju najstarijeg mjesečnika u Njemačkoj, „Berlinskom magazinu“ izašao je veliki intervju prof. dr. Miljenka Bure, konzultanta i predsjednika Klastera zdravstvenog turizma Zagreba, te osnivača i inicijatora Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije (AHT INVEST FORUM) povodom njegovog gostovanja na konferenciji o zdravstvenom turizmu.

Među ostalim, dr. Bura je u razgovoru istaknuo važnost korištenja alata koji povezuju zdravstveno turističke usluge i potiču njihovo korištenje (u tom smislu predstavljen je Health Card), te zatim platforme Adriatichealth koja se aktivno bavi stvaranjem uvjeta za kvalitetan i zdravstveno siguran cjelogodišnji boravak turista u Hrvatskoj i Adriatic regiji, odnosno brendiranje destinacije kao poželjne za boravak gostiju, posebno senior generacije te ulaganja u zdravstvene i i zdravstveno-turističke sadržaje.

 

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA OTVORENJU 4. GODIŠNJE KONFERENCIJE O MEDICINSKOM TURIZMU

U Berlinu je službeno otvorena 4. Godišnja konferencija o medicinskom turizmu. Uz brojne priznate stručnjake, otvorenju je kao pozvani govornik pristustvovao dr. Miljenko Bura, konzultant i Predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Zagreba. Među ostalim, dr. Bura je u svom izlaganju istaknuo važnost korištenja alata koji povezuju zdravstveno turističke usluge i potiču njihovo korištenje. U tom smislu predstavljen je Health Card - ujedno partner konferencije.

Izvor fotografija EUROEVENTS.