Health Card srebrni sponzor 4. AHT Foruma

I ove godine s ponosom objavljujemo kako je Health Card Discount srebrni sponzor četvrtog po redu Investicijskog foruma zdravlja, sporta i turizma Adriatic regije koji će se održati 04.11.2020. u hotelu Westin u Zagrebu.

Ovaj Forum je osmišljen prvenstveno kako bi gospodarstvenici i predstavnici industrija zdravstva i turizma, ali i predstavnici lokalne i regionalne samouprave, dobili priliku prezentirati svoje planove razvoja u ovim područjima. Koncept  podrazumijeva i prezentaciju sadašnje ponude zdravstvenog i sportskog turizma, usluga turizma općenito te projekte koji trebaju doprinijeti daljnjem razvoju održivog i cjelogodišnjeg  turizma u općinama, gradovima i županijama.

Pružamo podršku organizatorima AHT foruma u nastojima brendiranja Hrvatske kao cjelogodišnje destinacije zdravlja, sporta i turizma. Pridružite nam se i vi jer samo zajedno možemo pridonijeti razvoju našeg društva i zajednice!

Ove godine dio sudionika će moći pratiti predavanja i paneliste uživo, dok će svi zainteresirani konferenciju moći pratiti besplatno online, stoga pozivamo sve naše suradnike, partnere i sve ostale da što prije osiguraju svoje mjesto i registriraju se za sudjelovanje jer je broj mjesta ograničen!

 

Health Card mobilna aplikacija

Poštovani korisnici Health Card-a,

Health Card grabi korak s vremenom i modernim ICT tehnologijama te uskoro prelazi na novu digitalnu platformu. Svi trenutni i budući korisnici Health Card-a biti će u mogućnosti preuzimati virtualnu Health Card mobilnu aplikaciju putem App Store ili Google Play (podržava instalaciju na sustavima Android i Apple Apple IOS).

Sigurni smo da će Vam mobilna aplikacija olakšati izbor ciljanih usluga u okviru mreže partnera Health Card.

Health Card Srebrni sponzor 2. Investicijskog Foruma zdravlja i turizma Adriatic regije

Završio je 2. Investicijski Forum zdravlja i turizma Adriatic regije, na kojem se Health Card i ove godine predstavio kao Srebrni sponzor. Zahvaljujemo svim sudionicima na interesu; prije svega medicinarima i stručnjacima zdravstvenog turizma, turističkog i destinacijskog menadžmenta, gospodarstvenicima i poduzetnicima - svima onima koji žele investirati i poslovati u najbrže rastućoj gospodarskoj grani u posljednjoj dekadi, a koji su Health Card prepoznali kao izvrstan zdravstveno - turistički alat. 

Adriatic Health Tourism Platforma

AHT Invest Forum nastavljamo u okviru aktivnosti na platformi Adriatic Health Tourism koja ima za cilj brendirati Adriatic regiju kao cjelogodišnju turističku rivijeru Europe. 

Nastavi čitati

Najava: Radionice 2. Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije

 

U sklopu 2. Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije, skrećemo pozornost na održavanje edukativnih radionica koje su uključene u cijenu kotizacije. Radionice će se održat  u srijedu 10. listopada u popodnevnim satima u hotelu Westin. Informacije i znanja sa radionica odmah su primijenjive na poslovanje ustanova te su vrlo korisne.

Teme radionica:

  • MEDICINSKI WELLNESS I PREVENTIVNI PROGRAMI OČUVANJA ZDRAVLJA KAO INOVACIJA U HOTELSKOJ PONUDI
  • EU CROSS-BORDER HEALTHCARE – IMPLEMENTACIJA EU DIREKTIVE U PRAKSI – KAKO PRIVUĆI VEĆI BROJ KLIJENATA I OTVORITI SE NOVIM TRŽIŠTIMA – PRAVO NA POVRAT NOVCA (kada, kome i koliko ?)

 

Broj mjesta na radionicama je ograničen, zbog čega predlažemo da što prije rezervirate svoje mjesto na sljedeće kontakte: 

 

Medicinska mreža d.o.o.

Službena agencija AHT Invest Foruma

Savska cesta 41/XVI, Zagreb

T +385 1 580 45 75

M +385 99 327 17 12

conference@medicinska-mreza.com 

 

2. INVESTICIJSKI FORUM ZDRAVLJA I TURZMA ADRIATIC REGIJE

 

Medicinska mreža d.o.o. i projekt Health Card i ove godine sudjeluje na Investicijskom forumu zdravlja i turizma Adriatic regije.

Prvi AHT Forum okupio je 200+ sudionika, predavača, investitora i developera, stručnjaka i izlagača iz industrija zdravstva i turizma, zatim predstavnike država, županija, gradova, općina, turističkih ureda i zajednica, predsavnika financijske industrije i raznih pratećih biznisa povezanih s investicijskim projektima (brownfield i greenfield).
Predstavljeni su konkretni i pripremljeni projekti (10) i razgovaralo se o razvoju destinacije, na razini cijele regije, kao cjelogodišnje turističke rivijere Europe.

U tom smislu u pripremi je i 2. izdanje AHT Invest Foruma. Potaknuti prošlogodišnjim uspjesima sudjelovat ćemo i na AHT Invest Forumu 2018 koji ove godine priprema posebnu ponudu, značajnu za sve pružatelje zdravstvenih i turističkih usluga. Uskoro više na ADRIATIC HEALTH WEB

Pridružite nam se od 10. - 12. listopada 2018. u Zagrebu na najvažnijem događaju u regiji! 

DR. BURA ZA BERLINSKI MAGAZIN: ''HRVATSKA JE ZEMLJA NEISKORIŠTENOG POTENCIJALA ZDRAVSTVENOG TURIZMA''

U novom broju najstarijeg mjesečnika u Njemačkoj, „Berlinskom magazinu“ izašao je veliki intervju prof. dr. Miljenka Bure, konzultanta i predsjednika Klastera zdravstvenog turizma Zagreba, te osnivača i inicijatora Investicijskog foruma zdravlja i turizma Adriatic regije (AHT INVEST FORUM) povodom njegovog gostovanja na konferenciji o zdravstvenom turizmu.

Među ostalim, dr. Bura je u razgovoru istaknuo važnost korištenja alata koji povezuju zdravstveno turističke usluge i potiču njihovo korištenje (u tom smislu predstavljen je Health Card), te zatim platforme Adriatichealth koja se aktivno bavi stvaranjem uvjeta za kvalitetan i zdravstveno siguran cjelogodišnji boravak turista u Hrvatskoj i Adriatic regiji, odnosno brendiranje destinacije kao poželjne za boravak gostiju, posebno senior generacije te ulaganja u zdravstvene i i zdravstveno-turističke sadržaje.

 

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA OTVORENJU 4. GODIŠNJE KONFERENCIJE O MEDICINSKOM TURIZMU

U Berlinu je službeno otvorena 4. Godišnja konferencija o medicinskom turizmu. Uz brojne priznate stručnjake, otvorenju je kao pozvani govornik pristustvovao dr. Miljenko Bura, konzultant i Predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Zagreba. Među ostalim, dr. Bura je u svom izlaganju istaknuo važnost korištenja alata koji povezuju zdravstveno turističke usluge i potiču njihovo korištenje. U tom smislu predstavljen je Health Card - ujedno partner konferencije.

Izvor fotografija EUROEVENTS.

HEALTH CARD SPONZOR MUŠKE STOLNOTENISKE REPREZENTACIJE

Hrvatski stolnoteniski savez i Medicinska mreža 'Health Card' odnedavno su postali partneri. Točnije, 'Health card' je postao sponzor muške seniorske reprezentacije te su spomenute kartice uručene Andreju Gaćini, Tomislavu Pucaru, Tomislavu Frani Kojiću, Filipu Čipinu, Tomislavu Kolareku i Nevenu Karkoviću.

Nastavi čitati