Health Card članstvo

Health Card

 

Kupnjom Health Card Discount

...popusne kartice postajete Health Card Discount član te ostvarujete pogodnosti i popuste od 10% do čak 50% na kvalitetne i kontrolirane medicinske usluge u Health Card partnerskm ustanovama. Popusti vrijede za sve usluge i tretmane koji su u ponudi naših partnerskih ustanova i za sve vrste plaćanja. Cijena Health Card
popusne kartice je 365,00 kn, a možete ju koristiti
neograničen broj puta u vremenskom periodu od 365 dana.  

 

Health Card Discount u svojoj partnerskoj mreži okuplja odabrane pružatelje usluga: privatne zdravstvene ustanove - medicinske i stomatološke ordinacije, poliklinike, ljekarne, trgovine s medicinskom opremom i pomagalima, wellness i spa centre, ugostiteljske objekte, smještajne kapacitete i pružatelje usluga prijevoza. Partnerske ustanove rasprostranjene su na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Slovenije i Srbije.

Pretraži partnerske ustanove i popuste

 

Želite pristup kvalitetnim medicinskim uslugama i tretmanima? Želite izbjeći duge liste čekanja? Trebate obaviti sistematski pregled, kompletne krvne nalaze ili genetsko testiranje? Dugo čekate na svoj termin za MR i CT snimanje ili specijalistički pregled? Želite drugačiji osmijeh, ukloniti bore, riješiti se tetovaža i madeža? Uz Health Card Discount karticu osiguravate pospuste na sve to, te još mnogo više. 

Kupi karticu

 

Health Card Discount (HCD) osigurava pacijentima u potrebi  lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti uz što manje ograničenja, a hotelima i zdravstvenim ustanovama uključenima u mrežu HCD  partnera pruža priliku da svoju humanost i dosljednost iskažu popustima koje daju korisnicima njihovih usluga i tretmana, obavezno i neograničeno.

Posebne pogodnosti i popusti za korisnike Health Card kartice u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Godišnja HealthCard pretplata 365,00 kn
1 KN DNEVNO ZA VAŠE ZDRAVLJE. 

 

Popusti od 10 do 50%

Pretraži Health Card ponudu
I OSTVARI POPUSTE NA MEDICINSKE USLUGE

Health Card pretraga

Mrežu Health Card partnera čini širok spektar zdravstvenih ustanova i tvrtki sa područja Hrvatske, BiH, Italije, Mađarske, Slovenije i Srbije, koje su liredi u svojim specijalnostima. HC prima i prijave za partnerstva iz ostalih zemalja.

Health Card mreža partnera se oglašava na domaćem i međunarodnom tržištu. Uvrštenje u Health Card partnersku mrežu znak je dokazane i provjerene kvalitete..

Health Card partner