Pretražite HC ponudu

Poliklinika LabPlus Split

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Kranjčevićeva 45, 21000 Split

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Poliklinika LabPlus Split. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Poliklinika LabPlus - Plus za vaše zdravlja Poliklinika LabPlus je zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobiti ćete najbolje iz svijeta medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Poliklinika LabPlus je moderno opremljena poliklinika koja može odgovoriti svim dijagnostičkim i terapijskim izazovima. Poliklinika LabPlus je u potpunosti pripravna udovoljiti svim zahtjevima pacijenata kroz najsuvremenije medicinske metode i dijagnostičke postupke na polju medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada i nutricionizma. Osnovni cilj je pružiti vrhunsku uslugu korištenjem najsuvremenije opreme u skladu s potrebama pacijenata poštujući sva medicinska načela.

Poliklinika LabPlus - Plus za vaše zdravlja

Poliklinika LabPlus je zdravstvena ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobiti ćete najbolje iz svijeta medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada te nutricionizma. Poliklinika LabPlus je moderno opremljena poliklinika koja može odgovoriti svim dijagnostičkim i terapijskim izazovima. Poliklinika LabPlus je u potpunosti pripravna udovoljiti svim zahtjevima pacijenata kroz najsuvremenije medicinske metode i dijagnostičke postupke na polju medicinske biokemije, mikrobiologije, medicine rada i nutricionizma. Osnovni cilj je pružiti vrhunsku uslugu korištenjem najsuvremenije opreme u skladu s potrebama pacijenata poštujući sva medicinska načela.

Medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij – Plus za vaše zdravlje

Medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij Vam pružaju više od 4.000 različitih laboratorijskih analiza iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, mikrobiologije, alergoloških testiranja, molekularne biologije i genetike uz mogućnost stalne konzultacije sa našim timom stručnjaka. Biokemijske i mikrobiološke analize osnova su dijagnosticiranja stanja organizma. 70% dijagnoza postavlja se na temelju laboratorijskih pretraga koje su
početni korak u liječenju i kontroli različitih bolesti.


Kvaliteta, uslužnost i visoki standardi naš su prioritet. Svjesni da se ljudi vežu za proizvode i usluge koji su im uvijek dostupni i cijenom pristupačni, pacijentima se nudi širok spektar laboratorijskih testova ( tumorski  markeri, hormoni štitnjače, alergološka testiranja, analiza urina... )
Naše usluge u potpunosti su prilagođene Vama. Na jednom mjestu, u kratkom vremenu i s velikom preciznošću dobit ćete odgovarajuću analizu ili pretragu. Svoj dolazak ne morate planirati niti unaprijed dogovarati. U našem prostoru, dočekat će vas ugodna atmosfera te stručno i profesionalno osoblje koje vam jamči diskreciju, brzinu i ljubaznost. Posebnu pažnju pridajem maloj djeci i osobama sa posebni potrebama. Laboratoriji poliklinike LabPlus opskrbljeni su suvremenom opremom, koja omogućuje pouzdan i siguran rad. Uz stručnost naših stručnjaka, napredna tehnologija laboratorija LabPlus omogućuje pružanje vrhunske usluge. Plus za Vaše zdravlja.

Medicina rada – Plus za vaše zdravlja

Medicina rada je grana medicinske djelatnosti koja se prvenstveno bavi preventivnim pregledima. Njena djelatnost uključuje i dijagnostiku profesionalnih bolesti, te bolesti vezanih uz rad (nastajanje bolesti kao posljedice štetnosti pojedinog radnog mjesta), ocjenu radne sposobnosti (privremenu ili trajnu) oboljelih od tih bolesti kao i ocjenu radnih sposobnosti onih djelatnika kojima je radna sposobnost izmijenjena, ali održana. Medicina rada provodi specifičnu zdravstvenu zaštitu, usklađuje biološke osobine organizma sa zahtjevima posla i aktivnosti te utvrđuje ovisnosti zdravlja i bolesti o čimbenicima radnog okoliša.

Cilj joj je očuvanje zdravlja, sprječavanja ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i invalidnosti.zahtjevima posla i aktivnosti te utvrđuje ovisnosti zdravlja i bolesti o čimbenicima radnog okoliša.

Sve pretrage medicine rada obavljamo brzo, kvalitetno i na jednom mjestu, bez čekanja i naručivanja ; svi nalazi su gotovi u jednom danu.

Važniji pregledi medicine rada:

- Pregledi vozača (amatera/profesionalaca)
- Pregledi radnika s posebnim uvijetima rada
- Pregledi pomoraca
- Pregledi za sudske i druge vještake
- Pregledi za nošenje oružja
- Pregledi za upise u srednje škole / fakultete
- Pregledi za zaposlenje + otvaranje obrta
- Sportski pregledi
- Sistematski pregledi


Biokemijske pretrage, Funkcionalni testovi, Hematološke pretrage, Hormoni, Imunokemijske pretrage, Koagulacijske pretrage, Pretraga stolice, Tumorski biljezi, Koštani biljezi, Urin, Mikrobiološka obrada, Intolerancija na hranu, Alergijska testiranja

Kontakt informacije

+385 (0)21 789 789
Pon - Pet: 07:00 - 19:00h Sub - Ned: 08:00 - 12:00h
Kranjčevićeva45, 21000 Split
Poliklinika LabPlus Split

Kontaktiraj Poliklinika LabPlus Split