Pretražite HC ponudu

Očna poliklinika Medić, Jukić, Split

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Terzićeva 7, Split

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Očna poliklinika Medić, Jukić, Split. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Poliklinika za oftalmologiju s dnevnom bolnicom dr. Medić, dr. Jukić njeguje dugu tradiciju izvrsnosti u oftalmologiji. Prostire se na više od 500 m², smještena u širem gradskom centru, pokraj shopping centra Joker, okružena trima velikim prometnicama. Naš iskusni liječnički tim obavlja oftalmološke preglede i operacije koristeći najsuvremeniju opremu za dijagnostiku i liječenje očnih bolesti.

Tri operacijske dvorane, dvije ambulante i dijagnostički kabineti osiguravaju nesmetan rad u mirnom okruženju. Nudimo kompletnu oftalmološku uslugu – oftalmološke preglede, kompletne dijagnostičke usluge, lasersko skidanje dioptrije, operacije mrena, operacije vitrektomije te plastične i estetske operacije.

U skladu sa suvremenim trendovima, u Poliklinici se primjenjuje princip ambulantnog liječenja u obliku dnevne bolnice: sve što želite i što Vam je preporučeno, od dijagnostičkih pretraga preko zahvata do poslijeoperacijskog oporavka, obavite unutar nekoliko sati. Time Vam osiguravamo vrhunsku zdravstvenu zaštitu i visoki komfor uz istovremeno smanjenje troškova.

USLUGE

LASERSKA KOREKCIJA VIDA

Lasersko skidanje dioptrije je postupak kojim se poboljšava vid i opća kvaliteta života. Nema više svakodnevnog skidanja leća prije spavanja ni traženja naočala. Vožnja noću, plivanje, ronjenje, skijanje, pa čak i ekstremni sportovi, više nisu ograničenje, nego užitak. Mnogi su se poznati sportaši odlučili za lasersku operaciju i iznimno su zadovoljni rezultatom. Jedino što žale je što to nisu učinili ranije.

Očna poliklinika Medić, Jukić u Splitu njeguje dugu tradiciju izvrsnosti u oftalmologiji. Koristimo isključivo najsuvremeniju opremu za dijagnostiku i liječenje očnih bolesti. Kao primjer najnovije tehnologije izdvajamo Allegretto EyeQ laser, izuzetne brzine i preciznosti, kojem su potrebne samo dvije sekunde da skine cijelu dioptriju.

OPERACIJA SIVE MRENE

U Očnoj poliklinici Medić, Jukić vrši se najmodernija varijanta PHACO operacije katarakte kroz rez manji od 2 mm. S obzirom na kratkotrajnost zahvata, laički se često naziva “laserskom operacijom mrene”.

Operativni zahvat koji provodimo u Očnoj poliklinici Medić, Jukić je potpuno bezbolan i omogućava pacijentima da već sat vremena nakon operacije pođu kući.

Ultrazvučna operacija sive mrene jedna je od najučinkovitijih i najizvođenijih operacija u medicini.

OPERACIJE ABLACIJE RETINE (ODIGNUĆA MREŽNICE)

Odignuće mrežnice predstavlja jedno od hitnih stanja u oftalmologiji koje se zbrinjava isključivo operativno. Dvije su glavne operativne metode: konvencionalna metoda i vitrektomija.

Konvencionalne metode predstavljaju “vanjski” pristup i takvu metodu najčešće koristimo kod plićih ablacija s manjim rupturama.

Novija metoda koja se češće izvodi jest vitrektomija (PPV) je metoda “unutrašnjeg” pristupa.

OPERACIJA GLAUKOMA

Ranim otkrivanjem i pravovremenim liječenjem moguće u potpunosti izbjeći teže komplikacije bolesti. Zahvaljujući vrhunskim dijagnostičkim uređajima i educiranom osoblju, u Očnoj poliklinici Medić, Jukić imamo sve potrebno za rano otkrivanje, liječenje i praćenje glaukomskih bolesnika.

KOREKCIJA OČNIH KAPAKA (BLEFAROPLASTIKA)

Blefaroplastika se izvodi kao jednodnevna kirurgija.

Postupak se izvodi uz lokalnu anesteziju tako da ste budni za vrijeme zahvata. Također se ovaj postupak u svojim varijacijama koristi i kod drugih stanja patologije vjeđa kao što su: poremećaji položaja vjeđa (entropij i ektropij), defekti kože (tumori, nakupine masti-ksantelazme i ateromi, upalne promjene vjeđa-chalaziona-jačmenac, bradavice kože-veruke, defekti rasta trepavica-trihijaza i drugi poremećaji).

Uz novu tehnologiju i vrhunski tim liječnika, koji su svoje iskustvo stekli na ukupno više od 50.000 zahvata, o Vama se brine još šest osoba srednje medicinske struke i šest vanjskih suradnika. Poliklinika Medić, Jukić svoju djelatnost obavlja i redovito nadopunjuje u skladu s potrebama korisnika i relevantnim propisima, primjenjujući sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008.

 


Određivanje dioptrije, Fluoresceinska angiografija (FAG), Liječenje glaukoma, Mjerenje očnog tlaka, Lasersko skidanje dioptrije, Operacija spuštenog kapka, Ultrazvuk oka

Kontakt informacije

021 343 049
091 343 0491
021 396 945
Ponedjeljak – Petak 08:00 – 20:00 h Subota: po dogovoru
Očna poliklinika Medić, Jukić, Split

Kontaktiraj Očna poliklinika Medić, Jukić, Split