O nama


Medicinska Mreža

“Medicinska mreža” je projekt osmišljen od grupe medicinara, vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama.

“Grupa” medicinara organizirala se sa željom da bude “vodič” pacijentima i klijentima u uspostavljanju mreže kvalitetnih zdravstvenih ustanova koje su iskazale interes za probir najkvalitetnijih koji će biti u tom sustavu kontrolirani i stimulirani za održavanje i podizanje kvalitete na zadovoljstvo pacijenata i klijenata, korisnika Health Card kartice.

Health Card

Uvrštenje u “Health Card” znak je dokazane i provjerene iznimne kvalitete i želje pružatelja medicinske usluge da učine sve za osiguranje kvalitetne zdravstvene usluge i zadovoljstva naših pacijenata – klijenata.

Nudimo Vam kvalitetnu i kontroliranu medicinsku uslugu u privatnim zdravstvenim ustanovama i ambulantama opremljenim najnovijom dijagnostičkom tehnologijom kao i kirurškom opremom za obavljanje zahtjevnih kirurških zahvata. U “mreži” naših ustanova suradnici su i najstručniji eksperti hrvatskog zdravstva.

Kvalitetna i kontrolirana medicinska usluga
Vrhunsko medicinsko osoblje garancija je kvalitete naše ponude.

Povjerite organizaciju svog liječenja “Medicinskoj mreži” i ostvarite cjelokupnu medicinsku uslugu na jednom mjestu uz garanciju najvišeg stupnja kvalitete. Komplicirana stanja zahtjevaju i "konzilijarno mišljenje više eksperata" - drugo mišljenje koje ćemo za vas organizirati, kako bi nakon niza pretraga i nalaza znali i stanje vašeg zdravlja.

“Medicinska mreža” je registrirana kao turistička agencija i kao takva Vam može po potrebi, organizirati i cjelokupni paket usluga, od putovanja, praćenja i smještaja do kontrole i zaključnog mišljenja vaše medicinske obrade.