Pregled 2020. godine

Broj korisnika Health Card popusne kartice kao i broj naših partnerskih ustanova svakodnevno se povećava. Drago nam je da sve više ljudi prepoznaje i podržava naše napore koji su orijentirani na ostvarenje Health Card vizije.  

Posljednjih mjeseci intenzivno radimo na unapređenju kvalitete i raznolikosti naših usluga s ciljem povećanja broja korisnika i partnera. Želimo da Health Card platforma bude mjesto gdje će korisnici naše kartice za popuste dobivati kvalitetne informacije te na temelju njih birati liječnike, klinike i ordinacije čije će usluge koristiti. Također, želimo da se zdravstvene ustanove intenzivnije uključe u promicanje dostupnosti zdravstvenih usluga kroz popuste koje daju korisnicima njihovih usluga, a za uzvrat koriste mnoge pogodnosti koje za njih osiguravamo.

U proteklih 6 mjeseci:

-Unaprijedili smo funkcionalnost naše web stranice te tako omogućili brže i lakše informiranje i korištenje naših usluga svim posjetiteljima. 
-Obogatili smo partnersku mrežu novim poliklinikama i ordinacijama te novim popustima. 
-Unaprijedili smo uvjete Health Card partnerstva: povećali broj pogodnosti te uklonili sve naknade za nove Health Card partnere, kao i naknade za obnavljanje postojećeg partnerstva! 
-Napravili smo novi katalog/bazu partnerskih ustanova razvrstanih po medicinskim djelatnostima koje obavljaju i sa popustima koje korisnici Health Card popusne kartice ostvaruju korištenjem njihovih usluga. Novi katalog omogućava sažet pregled svih pogodnosti za naše članove, dok su detaljne informacije i dalje dostupne u “Pretraži popuste” izborniku web stranice.  
-Razvijamo profile na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, kako bi naši (potencijalni) kupci i partneri mogli pratiti naše aktivnosti, direktno nam se obratiti i educirati. Ako još niste, zapratite nas! 
-Uključili smo se u nabavu kvalitetnih zaštitnih maski, jer želimo aktivno sudjelovati u očuvanju općeg zdravlja te posebnim popustima pomoći svim partnerskim ustanovama da nesmetano obavljaju regularne radne aktivnosti. 

Hvala vam što nas pratite i podržavate u svim našim inicijativama! U nadi da će nam svima 2021. godina biti veselija i uspješnija, srdačno vas pozdravljamo!

Vaš Health Card Discount tim

Iz Health Card ponude