Pretražite HC ponudu

TrustAir Aviation, Budimpešta

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u TrustAir Aviation, Budimpešta. Saznaj više ->

Više o ustanovi

TrustAir Aviation je međunarodni pružatelj zračne ambulante u srcu Europe, koji osigurava repatrijaciju u cijelom svijetu.

Usluga zračne ambulante temelji se na dugogodišnjem profesionalnom iskustvu menadžmenta i medicinskog tima na području medicinskog zrakoplovstva.

Naš tim se sastoji od stručnjaka anesteziologije i intenzivne skrbi, ortopedske i traumatske kirurgije, pedijatrijskih anestetista, stručnjaka odjela intenzivne njege, stručnjaka za nesreće i hitne službe, od kojih svi imaju iskustva u zrakoplovnoj medicini.

Naša djelatnost medicinskog prijevoza od strane posebnog ambulantnog zrakoplova pokriva sve aspekte medicinske repatrijacije od najjednostavnijih slučajeva do slučajeva visokog stupnja ovisnosti, kao što su:

• prijevoz bolesnika kojem je potrebna opskrba kisikom i intenzivna skrb

• prijevoz pacijenta s posebnim fiksiranjem

• dječji prijevoz

Pružamo uslugu kreveta na krevet, također možemo organizirati terenski transport do i od bolnice / zračne luke uz medicinsku pratnju.

Ako vi ili vaši voljeni trebate povratak iz inozemstva zbog bilo kakve ozljede ili medicinskog problema, možemo vam pomoći.

Dostupni smo 24 sata dnevno i 365 dana u godini.

Vjerujte nam, mi letimo do vaše kuće!


Kontakt informacije

+3620 471 4471
Svaki dan 24/7
TrustAir Aviation, Budimpešta

Kontaktiraj TrustAir Aviation, Budimpešta