Pretražite HC ponudu

Dental Dijan, Zadar

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Braće Vranjanina 9, Zadar

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Dental Dijan, Zadar . Saznaj više ->

Više o ustanovi

Iznimno smo ponosni što Vam se možemo predstaviti i predočiti vam našu viziju liječenja zuba. Upoznajte detaljno naš tim, naše ordinacije, aparate i terapeutske postupke koje svakodnevno provodimo u našim ordinacijama.

40 godina tradicije ordinacije Dijan je ono na što smo posebno ponosni. Osim što ćemo Vam se predstaviti u našem daljnjem tekstu će svakako biti prostora za zdravstveni odgoj. Zašto? Jednostavno zato što želimo podići nivo oralnog zdravlja naših pacijenata i dati vam točne instrukcije kako da dođete do zdravih zuba. Isto tako želimo uputiti roditelje kako će najbolje sačuvati zdravlje zubi svoje djece.

Danas su zubi čovjeka jako ugroženi zbog posebnosti prehrane i načina života, tako da su velike pojavnosti karijesa zuba i bolesti zubnog mesa (parodontoza). Narušeno oralno zdravlje svakom čovjeku stvara brojne probleme počev od narušenog izgleda, nemogućnosti žvakanja hrane te fonetskih problema.

Posebnu pozornost posvećujemo estetici i funkcionalnosti. Individualni pristup je ono što po našem mišljenju zaslužuje svaki pacijent. Primarna nam je zadaća izgraditi dobru suradnju s našim pacijentima kroz profesionalni i kvalitetni rad te ogromnu humanu dimenziju nastojeći da se u našim ordinacijama pacijenti osjećaju kao kod svoje kuće.

Dental Centar Dijan je u pravom smislu te riječi obiteljska praksa. Dr. Danica Raspović Dijan otvara prvu privatnu praksu u Zadru 1977. god na trgu Tri bunara. Potom joj se priključuje suprug dr. Živko Dijan 1992. god. koji je od 1970. do 1992. god., odnosno pune 22 godine bio doktor dentalne medicine u Medicinskom centru Zadar. 1997 god. se priključila i kći Ivona Dijan-Fabijan, tako da i ona ima već 19 godina stručnoga iskustva. Svakog pacijenta, dakle, koji dođe u našu ordinaciju dočekuje troje stručnjaka iz obitelji Dijan s bogatim iskustvom.


Liječenje zubi, Oralna kirurgija, Estetski ispuni - plombe, Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje, Vađenje zuba, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, Ortopan, implantologija, protetika

Kontakt informacije

+385 23 313 480
+385 23 213 346
ponedeljak - petak: 8:00 - 20:00 h subota: 8:00 - 12:00 h
Dental Dijan, Zadar

Kontaktiraj Dental Dijan, Zadar