Pretražite HC ponudu

Opća Bolnica Sveti Jovan, Zrenjanin

Srbija Ive Lole Ribara 38, Zrenjanin

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Opća Bolnica Sveti Jovan, Zrenjanin. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Ljubazno i profesionalno osoblje koje Vas očekuje od prijemnog šaltera do ljekara specijaliste koji vrši preglede, uz puno poštovanje Vaše ličnosti i razumijevanje Vaših potreba i tegoba je ono što nas već godinama čini prepoznatljivim, a sa tom tradicijom nastavlja se i u novootvorenoj bolnici Sveti Jovan.

Naša visokostručna osposobljenost uz primjenu adekvatne aparature koja podrazumijeva potpuno opremljen rendgen kabinet sa čak tri aparata, kao i ultrazvučni doppler kabinet, daju nam mogućnost da riješimo sve Vaše zdravstvene dijagnostičke probleme. U planu je nabavka CT aparata koji bi značajno proširio spektar naših mogućnosti.

Prostor u kome se sada nalazimo podliježe normativima svjetskih standarda za Zdravstvene ustanove i čini ga najmodernijim u regiji, a samim tim i prijatnim za boravak pacijenata.

Naše usluge ne završavaju se u tom smislu dijagnostičkim metodama, već smo u prilici da Vam ponudimo i laboratorijske usluge, kao i brojne preglede liječnika različitih specijalnosti, čime se zaokružuje cjelina u Vašem liječenju na najefikasniji mogući način, dolascima u zakazano vrijeme, ali i urgentnom obradom hitnih pacijenata.


Specijalistički pregled, Ginekološki ultrazvuk, PAPA test, Brisevi, Biopsija, Praćenje trudnoće, Kiretaža, Kolposkopija
Biokemijske pretrage
Specijalistički pregled, EEG, EMG gornjih i donjih udova, EMNG gornjih i donjih udova, Elektroencefalografija, Elektromioneurografija, Neuropsihologija, Laboratorij, Neuropatologija
Određivanje dioptrije, Liječenje glaukoma, Mjerenje očnog tlaka, Operacija katarakte, Lasersko skidanje dioptrije

Kontakt informacije

+381 (0)23 510 765
+381 (0)60 0510 766
+381 (0)23 528 830
Opća Bolnica Sveti Jovan, Zrenjanin

Kontaktiraj Opća Bolnica Sveti Jovan, Zrenjanin