Pretražite HC ponudu

E Rejuvenation centar - Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Radnička 34a, 10000 Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u E Rejuvenation centar - Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

O NAMA:

E Rejuvenation centar u zagrebačkoj Radničkoj 34a prava je urbana oaza mira i dobre energije. Ovdje Vas očekuju uistinu jedinstveni anti-stres i energy recharge programi koji će Vas osloboditi Vas umora i napetosti, podići imunitet i otpornost na stres te osigurati extra energiju za Vaš dinamičan lifestyle. Sve usluge E Rejuvenation centra su verificirane i razvijene u suradnji s liječnicima, a originalni E Rejuvenation program zbog svoje djelotvornosti zasluženo nosi preporuku Hrvatskog društva za medicinu stresa. Posljedice stresa kao što su nervoza, pomanjkanje energije, brzo umaranje, nestrpljivost, svadljivost, ubrzano lupanje srca, smanjeni libido, jutarnji umor, opstipacija ... brzo, jednostavno i na potpuno prirodan način možete riješiti koristeći usluge E Rejuvenation centra. Za optimalne rezultate preporučujemo kombinaciju E Rejuvenation programa i Spine programa koji djeluju u sinergiji i omogućavaju FULL ENERGY RECHARGE i da organizam profunkcionira u punoj snazi i vitalnosti.

USLUGE:

Dvije su usluge koje posebno izdvajamo:

1. E Rejuvenation program za brzu obnovu energije
2. Spine specijalizirani terapijski program za zdravu kralježnicu

E Rejuvenation program na prirodan način istovremeno unapređuje tjelesni, mentalni, emocionalni i energetski sustav organizma te u jednom programu spaja 10 prirodnih metoda.
Kroz ovaj program u kratko se vrijeme postiže obnova izgubljene snage i unutarnjeg mira uz prevenciju negativnih posljedica stresa po zdravlje.

Cijena 770 kn

Spine program specijalizirani je tretman za kralježnicu koji spaja nova medicinska i kineziterapijska znanja i drevne tehnike za zdravu kralježnicu.
Ciljanom stimulacijom energetskog i živčanog sustava te svakog pojedinog kralješka uklanjaju se blokade i omogućuje se nesmetana izmjena tvari i energije u organizmu.

Cijena 770 kn


Kontakt informacije

+ 385 1 6192 120
+ 385 91 6444 838
E Rejuvenation centar - Zagreb

Kontaktiraj E Rejuvenation centar - Zagreb