Pretražite HC ponudu

Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd

Srbija Francuska 25/1, Beograd

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd. Saznaj više ->

Više o ustanovi

MORITA Dentalni Rendgen Centar je osnovan 2010. godine. Za razliku od ostalih djelatnosti, u radiografiji godina osnivanja je bitna koliko i u životu, dakle što je centar mlađi to je bolje.

Po zakonu svako rendgensko snimanje mora odobriti stomatolog zaposlen u Morita Centru, što nas također izdvaja kao Centar koji maksimalno vodi računa o Vašoj sigurnosti i nužnosti Vašeg izlaganja rendgenskom zračenju.

Posjedujemo digitalne rendgen aparate posljednje generacije. Naši aparati su proizvedeni 2016. godine, atestirani, certificirani i potpuno sigurni za rad. Morita rendgen aparati se odlikuju izuzetnom preciznošću i minimalnim nivoom zračenja, koji je potpuno siguran za ljudski organizam a pri tom dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike.

Centar je dobio ime upravo po proizvođaču: J.Morita iz Japana, koji je u svojoj dugoj praksi proizvodnje stomatološke opreme zauzeo vodeće mjesto po kvaliteti.

Rendgen Morita

Posebno se izdvajaju njihovi rendgen aparati čija preciznost teško se može izmjeriti sa bilo kojim drugim proizvođačem, a i nakon mnogo godina istraživanja uspjeli su da nivo zračenja svedu na minumum dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike, a potpuno siguran za ljudski organizam.


Ortopan, mogućnost izrade digitalnog ortopana, 3D snimanje zubi, Digitalni snimak TM zgloba, Planiranje implanta, Kompletna analiza

Kontakt informacije

+381 11 2633 053
+381 62 178 1769
Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd

Kontaktiraj Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd