Pretražite HC ponudu

Timeless beauty, Beograd

Srbija Miloja Đaka 46, Dedinje

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Timeless beauty, Beograd. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Ordinacija Timeless beauty je specijalistička ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju. Nalazimo se u centru Beograda, na Dedinju, smješteni u zelenoj oazi u blizini Belog dvora. Ordinacija je nastala zbog velikog interesa naših pacijenata koji su već znaju za glavni kirurški Mediteranski centar sa sjedištem u Igalu. U ordinaciji Timeless beauty možete u ugodnom ambijentu, uz potpunu privatnost, napraviti preglede i intervencije iz područja estetske medicine i kirurgije. Naš stručni tim je tu da na najbolji mogući način riješi Vaše nedoumice i pronađe najadekvatnije riješenje za bilo koji estetski, medicinski problem. Prateći najnovija svjetska dostignuća, trudimo se da damo odgovor i na najkompleksniju problematiku. Naša najbolja preporuka je veliki broj zadovoljnih pacijenata u Europi i svijetu.

Biografija:

Prof.dr Borko B. Djordjević je istaknuti svjetski plastični kirurg. Medicinski fakultet je završio u Beogradu a potom svoje školovanje, usavršavanje  i karijeru nastavio u SAD. Specijalizaciju iz opće, a zatim i plastične i rekonstruktivne kirurgije je završio u Americi. Svoje obrazovanje je stjecao na prestižnim fakultetima- Stanford i Northwestern. Radio je kao voditelj specijalizanata iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije, kirurgije šake i genitalija te estetske kirurgije u bolnici Riverside Methodist Hospital  u Columbus, Ohio.  Radovi profesora Djordjevića objavljivani su u brojnim značajnim medicinskim časopisima i knjigama. Njegovi pacijenti su bili brojne istaknute javne osobe Amerike iz svjeta umjetnosti, politike, show-biznisa. Posjeduje uglednu kliniku u Palm Springsu. Neke od poznatih javnih osoba koje su svoje povjerenje ukazale prof. dr Borku Djordjeviću su: Nancy Reagan, Joan Collins, Betty Ford, Zsa Zsa Gabor, Elton John, Larry King i mnogi drugi.

Danas zivi i radi u Beogradu, Igalu, Brisselu, Palm Springsu...

Posvećenost medicini i pacijentima, perfekcionizam u radu i konstantna primjena inovativnih tehnika u znanosti oduvijek su bili njegov imperativ u radu.

Moto: Ljepota se mjeri milimetrima.

Dr. Vladislav Milenković završio je specijalizaciju iz medicinske higijene i ishrane. Član je Svjetskog udruženja za anti-aging medicinu (WOSAAM). Tijekom svog radnog iskustva, višestruko se usavršavao, kako u zemlji, tako i u inozemstvu (Beč 2009., Pariz 2010., Madrid 2012., Munchen 2012., Sofia 2013.). Područja posebnog interesa  su mu: ishrana i estetska medicina kao i psihoterapija. Autor je i koautor velikog broja stručnih radova publiciranih u zemlji i inozemstvu. Svakodnevno surađuje sa kolegama iz gotovo svih područja medicine (iz zemlje i inozemstva), posebno plastičim i onkokirurzima, psihoterapeutima i dermatolozima.

Dr. Branka Ostojić je diplomirala na medicinskom fakultetu u Beogradu. Bila je doktor u prvom srpskom Anti Aging Centru koji je na ove prostore donio inovativan i suvremen pristup estetskoj medicini. Kontinuirano radi na svom usavršavanju iz područja estetske i anti-aging medicine posječujući edukacije i kongrese u zemlji i inozemstvu (Paris,Monte-Carlo). Autor je nekoliko radova iz područja dermatologije. Posjeduje međunarodno priznate certifikate i višegodišnje iskustvo u primjeni hijaluronskih filera, botox-a u estetske svrhe, 3D mezoniti, kemijskih pilinga, mezoterapije, intralipoterapije, PRP… Član je svjetskih udruženja iz područja anti-aging medicine – WOSAAM(World Society of anti aging medicine) i BSAAM(British Society of anti age medicine).

U Timeless Beauty specijalističkoj ordinaciji, svakodnevno u ugodnom okruženju, uz potpunu privatnost, možete obaviti preglede i besplatne konzultacije sa našim timom doktora specijalista iz područja svojih specijalizacija.

Usluge:

Kirurgija: 

- face lifting, blefaroplastika, rinoplastika, povecanje grudi (implantima ili vlastitim masnim tkivom), smanjenje grudi, liposukcija, kirurgija genitalnog područja.

Manje invazivne procedure:

- hijaluronski fileri, botulinum tox., mezoterapija lica i tijela , Intralipoterapija(Aqualix preparat), lipoliza, upotreba 3D mezoniti, kemijski pilinzi, uklanjanje benignih promjena sa kože(bradavica, papiloma, keratoza), dermapen i dermaroler

 


Hijaluronski fileri, Botox
Korekcije kapaka, Korekcije ušiju, Korekcije nosa, Radiofrekvencijski facelift
Operacija klempavih ušiju (otoplastika), Podizanje obrva, Transplantacija kose, Povećanje grudi, Smanjivanje grudi, Podizanje grudi, Ugradnja implantata u stražnjicu, Ugradnja implantata u obraze, Povećanje usana, Ginekomastija - smanjenje grudi kod muškaraca, Transplatacija kose, Zatezanje i podmlađivanje kože lica, vrata i nadlanica laserom ili PRP metodom

Kontakt informacije

+381 (0) 60 630 2040
+381 (011) 630 2040
Timeless beauty, Beograd

Kontaktiraj Timeless beauty, Beograd