Famax, Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Nehajska 42, Zagreb

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Famax, Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

FAMAX – mi pokrećemo ljude! 

Tvrtka FAMAX započela je s radom 2009. godine. Nudimo program rehabilitacijskih pomagala i pomagala za svakodnevni život, a posebno ističemo široku ponudu invalidskih kolica za sve moguće primjene. Trudimo se i svim silama nastojimo omogućiti uspješan i kvalitetan svakodnevni život osobama s invaliditetom, a to je ujedno i geslo naše tvrtke – „Mi pokrećemo ljude!“.

Stalno surađujemo sa stručnjacima različitih struka, poput liječnika. fizioterapeuta i radnih terapeuta, ali i arhitektima, pravnicima i sl. Ujedno pružamo brojne savjetodavne usluge osobama s invaliditetom koje se odnose na njihove potrebe, ali i na ostvarivanje njihovih prava.

Osobito ističemo važnost bavljenja sportovima za osobe s invaliditetom. Naime pružamo izravnu podršku skijaškoj reprezentaciji osoba s invaliditetom, a direktor Robert Jurić ujedno je i predsjednik Monoski kluba Zagreb, potpredsjednik Hrvatskoga skijaškog saveza osoba s invaliditetom i član (serviser) reprezentacije hrvatske u alpskom skijanju za invalidne osobe.

Naša je tvrtka ugovorni isporučitelj HZZO-a i Croatia osiguranja za sve grupe medicinskih proizvoda.

FAMAX zastupa njemačku tvrtku MEYRA-ORTOPEDIA koja je svjetski cijenjena kompanija za izradu rehabilitacijskih pomagala. Stoga je u našu ponudu uključen cjelokupan program ortopedskih pomagala i ostalih proizvoda te ugledne njemačke tvrtke. Obavljamo također servis svih pomagala, ali dajemo i sve potrebne savjete pri kupnji i uporabi.

MEYRA-ORTOPEDIA pripada najpoznatijim i najuspješnijim svjetskim proizvođačima invalidskih kolica i rehabilitacijskih pomagala. Utemeljena je 1936., a ime MEYRA-ORTOPEDIA danas je sinonim za kvalitetna invalidska kolica. Na temelju dugogodišnje tradicije i iskustva izgradila je široku međunarodnu mrežu koja u cijelosti ispunjava i najzahtjevnije želje i potrebe svojih klijenata.

NAPOMENA: 

Popust preko kartice Health-Card ostvaruje se isključivo za proizvode u slobodnoj prodaji, ne na proizvode prodane preko potvrde o pomagalima Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje


Kupaonski program, Invalidska kolica, Pomagala za hodanje, anatomske podloge za sjedenje, podloge za stabilizaciju donjih ekstremiteta, Terapijske stolice, Ortotika, Protetika, Bandaže, Ortopedske cipele, Skuteri, Antidekubitalna pomagala, Pomagala kod šećerne bolesti, Stoma pomagala, Pomagala za urogenitalni sustav, Obloge za rane, Sportska pomagala/rekviziti

Kontakt informacije

+385 1 6548 625
+385 91 2231 101
+385 1 6548 625
Famax, Zagreb

Kontaktiraj Famax, Zagreb

Iz Health Card ponude