Prima Vita - Zagreb

Hrvatska (Croatia) · Zagreb Ilica 344

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Prima Vita - Zagreb. Saznaj više ->

Više o ustanovi

Potaknuti vlastitim zdravstvenim problemima koji su bitno utjecali na kvalitetu života cijele obitelji, odlučili smo pronaći rješenje kako za nas, tako i za sve koje muče ista pitanja i problemi.

KAKO ODABRATI KVALITETAN, FINANCIJSKI PRIHVATLJIV I ERGONOMSKI LEŽAJ?

Krenuli smo u istraživanje i suradnju sa stručnjacima iz različitih područja znanosti, proizvodnje i poznavanja materijala. Tijekom istraživanja otkrili smo i sasvim novu vrstu pomagala za stabilizaciju (ORTO sand STEP) koju smo popratili studijom u Kliničkoj bolnici "Sv. Duh" u Zagrebu kako bi potvrdili njegovu jedinstvenost i kvalitetu.

Nakon nekoliko godina rada postali smo svjesni kako imamo rješenje za cijeli život odnosno

PRAVI IZBOR ZA NOVI ŽIVOT!

MADRAC nije dio namještaja!

Madrac je podloga na kojoj se Vaše tijelo ODMARA i skuplja SNAGU za novi dan. Jedino se na madracu REGENERIRA VAŠ ORGANIZAM. Na primjer, u teretani se nabija snaga, a na madracu opuštate te iste mišiće.

Na žalost, pri odabiru, kupovini i uporabi jastuka i madraca većinu korisnika vode više emotivno-financijski razlozi, nego funkcionalno-zdravstveni.

Tu veliku ulogu i odgovornost snose trgovci, koji svojim znanjem mogu imati presudan utjecaj na budućeg korisnika. Naša zadaća je PROBUDITI SVIJEST kupaca o važnost pravilnog odabira i EDUKACIJA o karakteristikama, namjeni i načinu korištenja proizvoda.

Pri odabiru i nuđenju odgovarajućeg jastuka i madraca iz široke palete proizvoda, ponuđači prije svega moraju imati na umu samog korisnika, njegove navike spavanja, eventualne bolesti i/ili tjelesne deformacije. Zato je važno individualno pristupati svakom zainteresiranom korisniku, te objasniti važnost kvalitete određenih materijala i njihov utjecaj na zdravlje.

80% populacije je barem jednom imalo problem odnosno bol kralježnice.

Problemi s kralježnicom nisu samo veliki zdravstveni, već i ekonomski problem.

EKONOMSKI problem nastaje zbog izbivanja s posla čime dolazi do gubitka prihoda pa i samopoštovanja. Ekonomski problem nije samo kod pojedinaca koji su na bolovanju, već i države, odnosno zdravstva koje godišnje izdvaja velike svote za liječenje i rehabilitacije oboljelih. Možemo slobodno reći da spavanjem na ergonomskim podlogama štitimo i svoje psihofizičko zdravlje, a i novčanike.

Kvalitetu proizvoda jamčimo pomno biranim materijalima, koji posjeduju odgovarajuće certifikate i prošli su testiranja i studije. Uskladili smo kvalitetu proizvoda i cijenu, dok smo troškove reklama sveli na minimum, jer smatramo da je NAJBOLJA REKLAMA ZADOVOLJAN KORISNIK NAŠIH PROIZVODA.

 

I zato:

 

Dobrodošli u svijet zdravog spavanja!


Kontakt informacije

01/2066-306
+385 91 900 5788
pon-pet: 10-19 sub: 10-15 i po dogovoru - u skladu s vašim potrebama
Prima Vita - Zagreb

Kontaktiraj Prima Vita - Zagreb

Iz Health Card ponude