HealthCard kartica + maske NA POKLON

IspisE-mail
With shipment Dostava poštom na odabranu adresu for 0,00 kn
Cijena: 365,00 kn
Opis

365 DANA POPUSTA + GRATIS 10 maski = 365 KUNA !!!

POMAŽEMO VAM DA SE LAKŠE VRATITE U NORMALAN ŽIVOT!

Sadašnjim i novim članovima HC popusne kartice poklanjamo zaštitne maske visoke kvalitete kako bi lakše udovoljili novim uvjetima života i rada!

NA POKLON 10 KN95/FFp2 MASKI

Maske sa specijalnim filterima koji onemogućuju prolaz  sitnim česticama i mikroorganizmima (virusi, bakterije, gljivice, COVID-19).

Recenzije

Nedjelja, 06 Studeni 2016
Trebate obaviti sistematski pregled ili kompletne krvne nalaze? Dugo čekate na svoj termin za MR i CT snimanje ili specijalistički pregled? Želite drugačiji osmijeh, ukloniti bore, riješiti se madeža?
Na sve to korisnici Health Card kartice ostvaruju popuste do čak 50% u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Osigurajte neograničen broj popusta sebi i Vama dragim osobama!
Ponuda uključuje različite specijalističke preglede, operativne zahvate (estetska kirurgija) , medicinsku dijagnostiku (magnetna rezonanca, CT, ultrazvuk...), laboratorijsku dijagnostiku (tumorski markeri, imunološke pretrage), kompletne stomatološke usluge,...
Za Vas smo odabrali vrhunske stručnjake u svojim područjima. Izbjegnite liste čekanja!
Health Card

Kupujte s povjerenjem

   

   

WS PAYWSPay je sistem koji se koristi za online autorizaciju kreditnih/debitnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Brojevi kreditnih kartica ne ostaju pohranjeni u WSPAy-evom sistemu i na taj način se smanjuje mogućnost manipulacije podacima.

Iz Health Card ponude