Pretražite HC ponudu

Holistički centar Mulier

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Kralja Zvonimira 71, 22 000 Šibenik

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Holistički centar Mulier. UZ KUPLJENU KARTICU POKLANJAMO 10 MASKI FFP2/KN95 Saznaj više ->

Više o ustanovi

Dr. Meri Bura je autorica Mulier metode koja integrira znanstveni i wellness pristup očuvanju zdravlja, s primarnim fokusom na zdravlje štitnjače, detoksikaciju, gubitak tjelesne težine i burn-out.

Osnivačica je Holističkog centra Mulier i kreatorica Mulier metode.

Dr. Meri Bura je liječnica i ekspert u primjeni FX Mayr metode, homeopat školovan na London School of Classic homoeopathy, educirana za trenera joge i NLP metode, predavač na međunarodnim skupovima i kolumnist.

Članica je Organizacijskog odbora European Society of Lifestyle Medicine (ESLM) koji se bavi prevencijom kroničnih bolesti, nagrađena je od strane Hrvatske liječničke komore, konzultant je za Original FX Mayr Centre u Austriji i Kini, te promotor zdravstveno-turističke ponude Hrvatske kroz Mulier Holistički centar u Šibeniku.

U okviru Holističkog centra Mulier u Šibeniku nudimo sedmodnevni program "Detoksikacija jetre, mršavljenje i prevencija kroničnih bolesti". Program je namijenjen svima koje muči umor, probavne smetnje, nadimanje u želucu, demotivacija, problemi s kožom, prekomjerno povećavanje kilograma, prekomjerna tjelesna težina ili gubitak kilograma, prerano starenje ili nesanica, infekcije kandidom, gubitak pamćenja ili, možda, jednostavno žele pomladiti tijelo.

Detaljnije informacije su dostupne na:  

www.mulier.hr
www.healthwellnesscroatia.com

 


Liječenje štitnjače
Masaža, Limfna drenaža, Shiatsu masaža
Nutricionizam, Medicinsko-nutricionistički tretman pretilosti, Nutricionističko savjetovanje
Detoksikacija jetre, Mršavljenje, Prevencija kroničnih bolesti
Saune, Masaža

Kontakt informacije

0992154170
Holistički centar Mulier, Kralja Zvonimira 71, 22000 Šibenik
Holistički centar Mulier

Kontaktiraj Holistički centar Mulier