Pretražite HC ponudu

Očna poliklinika Medić, Jukić, Split

Hrvatska (Croatia) · Dalmacija Terzićeva 7, Split
10
091 343 0491
021 396 945
Ponedjeljak – Petak 08:00 – 20:00 h Subota: po dogovoru

Očna poliklinika Medić, Jukić, Split

Poliklinika za oftalmologiju s dnevnom bolnicom dr. Medić, dr. Jukić njeguje dugu tradiciju izvrsnosti u oftalmologiji. Prostire se na više od 500 m², smještena u širem gradskom centru, pokraj shopping centra Joker, okružena trima velikim prometnicama. Naš iskusni liječnički tim obavlja oftalmološke preglede i operacije koristeći najsuvremeniju opremu za dijagnostiku i liječenje očnih bolesti.

Tri operacijske dvorane, dvije ambulante i dijagnostički kabineti osiguravaju nesmetan rad u mirnom okruženju. Nudimo kompletnu oftalmološku uslugu – oftalmološke preglede, kompletne dijagnostičke usluge, lasersko skidanje dioptrije, operacije mrena, operacije vitrektomije te plastične i estetske operacije.

U skladu sa suvremenim trendovima, u Poliklinici se primjenjuje princip ambulantnog liječenja u obliku dnevne bolnice: sve što želite i što Vam je preporučeno, od dijagnostičkih pretraga preko zahvata do poslijeoperacijskog oporavka, obavite unutar nekoliko sati. Time Vam osiguravamo vrhunsku zdravstvenu zaštitu i visoki komfor uz istovremeno smanjenje troškova.

USLUGE

LASERSKA KOREKCIJA VIDA

Lasersko skidanje dioptrije je postupak kojim se poboljšava vid i opća kvaliteta života. Nema više svakodnevnog skidanja leća prije spavanja ni traženja naočala. Vožnja noću, plivanje, ronjenje, skijanje, pa čak i ekstremni sportovi, više nisu ograničenje, nego užitak. Mnogi su se poznati sportaši odlučili za lasersku operaciju i iznimno su zadovoljni rezultatom. Jedino što žale je što to nisu učinili ranije.

Očna poliklinika Medić, Jukić u Splitu njeguje dugu tradiciju izvrsnosti u oftalmologiji. Koristimo isključivo najsuvremeniju opremu za dijagnostiku i liječenje očnih bolesti. Kao primjer najnovije tehnologije izdvajamo Allegretto EyeQ laser, izuzetne brzine i preciznosti, kojem su potrebne samo dvije sekunde da skine cijelu dioptriju.

OPERACIJA SIVE MRENE

U Očnoj poliklinici Medić, Jukić vrši se najmodernija varijanta PHACO operacije katarakte kroz rez manji od 2 mm. S obzirom na kratkotrajnost zahvata, laički se često naziva “laserskom operacijom mrene”.

Operativni zahvat koji provodimo u Očnoj poliklinici Medić, Jukić je potpuno bezbolan i omogućava pacijentima da već sat vremena nakon operacije pođu kući.

Ultrazvučna operacija sive mrene jedna je od najučinkovitijih i najizvođenijih operacija u medicini.

OPERACIJE ABLACIJE RETINE (ODIGNUĆA MREŽNICE)

Odignuće mrežnice predstavlja jedno od hitnih stanja u oftalmologiji koje se zbrinjava isključivo operativno. Dvije su glavne operativne metode: konvencionalna metoda i vitrektomija.

Konvencionalne metode predstavljaju “vanjski” pristup i takvu metodu najčešće koristimo kod plićih ablacija s manjim rupturama.

Novija metoda koja se češće izvodi jest vitrektomija (PPV) je metoda “unutrašnjeg” pristupa.

OPERACIJA GLAUKOMA

Ranim otkrivanjem i pravovremenim liječenjem moguće u potpunosti izbjeći teže komplikacije bolesti. Zahvaljujući vrhunskim dijagnostičkim uređajima i educiranom osoblju, u Očnoj poliklinici Medić, Jukić imamo sve potrebno za rano otkrivanje, liječenje i praćenje glaukomskih bolesnika.

KOREKCIJA OČNIH KAPAKA (BLEFAROPLASTIKA)

Blefaroplastika se izvodi kao jednodnevna kirurgija.

Postupak se izvodi uz lokalnu anesteziju tako da ste budni za vrijeme zahvata. Također se ovaj postupak u svojim varijacijama koristi i kod drugih stanja patologije vjeđa kao što su: poremećaji položaja vjeđa (entropij i ektropij), defekti kože (tumori, nakupine masti-ksantelazme i ateromi, upalne promjene vjeđa-chalaziona-jačmenac, bradavice kože-veruke, defekti rasta trepavica-trihijaza i drugi poremećaji).

Uz novu tehnologiju i vrhunski tim liječnika, koji su svoje iskustvo stekli na ukupno više od 50.000 zahvata, o Vama se brine još šest osoba srednje medicinske struke i šest vanjskih suradnika. Poliklinika Medić, Jukić svoju djelatnost obavlja i redovito nadopunjuje u skladu s potrebama korisnika i relevantnim propisima, primjenjujući sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008.

 


Više o ustanovi

021 343 049

Usluge

Određivanje dioptrije, Fluoresceinska angiografija (FAG), Liječenje glaukoma, Mjerenje očnog tlaka, Lasersko skidanje dioptrije, Operacija spuštenog kapka, Ultrazvuk oka

Sažetak recencija

chart
Ocjena

Health Card ocjena

Datum recenzije: Četvrtak, 22 Prosinac 2016 09:20

U Poliklinici Medić, Jukić primjenjuje se princip ambulantnog liječenja u obliku dnevne bolnice: sve što želite i što Vam je preporučeno, od dijagnostičkih pretraga preko zahvata do poslijeoperacijskog oporavka, obavite unutar nekoliko sati. Na ovaj način osigurana je vrhunsku zdravstvena zaštita i visoki komfor uz istovremeno smanjenje troškova.

Da li vam je ova recenzija pomogla: 298 | 318
: Sigurno DA
Please login to post a review

Lokacija: Hrvatska (Croatia), Dalmacija

Kontaktiraj Očna poliklinika Medić, Jukić, Split