Višekratna zaštitna maska za lice oznake FFP2/KN95, pakiranje po 10 kom

IspisE-mail
Opis

Kratak opis proizvoda:

Višekratna FFP2/KN95 zaštitna maska za lice, 4-slojna, filtrira >95% čestica.  Zahvaljujući specijalnim filterima, onemogućuje prolaz sitnim česticama i mikroorganizmima (virusi, bakterije, gljivice, COVID-19). Ima podesiv dio oko nosa za bolje prijanjanje, omogućuje lagano disanje i govor. 10 kom pojedinačno je vakuumski pakirano u jednoj vrećici, a dolaze s Compliance certifikatom. PDV je uključen u oglašavanu cijenu. 

10 kom FFP2/KN95 maski = 175,00 kn (uključen PDV)

Dostava:

Za narudžbe iznad 330,00 kn dostava je besplatna.
U protivnom, cijena dostave ovisno o količini prikazana je u košarici.

Detaljan opis proizvoda i upute za korištenje/održavanje

Način uporabe i rok korištenja
Masku uvijek držati samo za vanjski dio, a lastike namjestiti iza uha. Nakon toga, prstima izvana podesiti gornji dio maske kako bi osigurali kvalitetniju zaštitu. Masku koristiti dok udahnuti zrak zadržava svježinu unutar maske. Ako se koristi duže vremena tijekom dana, preporuka proizvođača je zamijeniti masku nakon 5-8 dana. Ukoliko se ista koristi samo povremeno (npr. odlazak u trgovinu) rok korištenja znatno je duži.

Održavanje, odlaganje i čuvanje
Masku ne prati u vodi, perilici niti iskuhavati. Ukoliko dođe do zaprljanja, masku lagano pošpricati alkoholnim dezinficijensom te ostaviti da odstoji 5 minuta. Nakon toga masku je potrebno lagano obrisati čistom papirnatom maramicom. Preporuka je masku odlagati u dezinficiranu plastičnu posudu sa poklopcem. Ne preporuča se ostavljati ju na suncu.

Sastav
Netkani materijal spojen toplinskom obradom, elektrostatički pamučni filter.

Pojašnjenje značenja FFP2/KN95
FFP2/KN95 zaštitne maske imaju razinu filtriranja >95%.  Ekvivalentne su za filtriranje čestica veličine 0,3 mikrometra.

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Kupujte s povjerenjem

   

   

WS PAYWSPay je sistem koji se koristi za online autorizaciju kreditnih/debitnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Brojevi kreditnih kartica ne ostaju pohranjeni u WSPAy-evom sistemu i na taj način se smanjuje mogućnost manipulacije podacima.

Iz Health Card ponude