Health Card popusna kartica + 10 FFP2/KN95 zaštitnih maski na poklon

IspisE-mail
Opis

 

 OPIS PROIZVODA

Health Card Discount kartica je kartica kojom ostvarujete popuste od 10% do čak 50% na kvalitetne i kontrolirane medicinske usluge u ustanovama (poliklinikama, ordinacijama, trgovinama, smještajnim kapacitetima) Health Card partnera na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Slovenije i Srbije. Popusti vrjiede za sve usluge i tretmane koji su u ponudi naših partnera i na sve vrste plaćanja. Health Card popusnu karticu možete koristiti neograničen broj puta, pri svakom posjetu partnerskoj ustanovi, u vremenskom periodu od 365 dana od dana kupnje.

Sve partnerske ustanove i popuste iz naše ponude potražite ovdje.  

U vrijeme pandemije Covid-19 virusa, Health Card Discount kupcima popusne kartice daruje 10 višekratnih FFP2/KN95 zaštitnih maski kako bi lakše udovoljili novim uvjetima života i rada.  FFP2/KN95 zaštitne maske sadrže specijalne filtere koji onemogućuju prolaz  sitnim česticama i mikroorganizmima (virusi, bakterije, gljivice, COVID-19). Imaju podesiv dio oko nosa te omogućuju lagano disanje/govor. 10 kom maski pojedinačno su vakuumski pakirane u jednoj vrećici i imaju Compliance certifikat.

DOSTAVA

Dostava ovog proizvoda na području RH je besplatna.

 

 

 

  

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Kupujte s povjerenjem

   

   

WS PAYWSPay je sistem koji se koristi za online autorizaciju kreditnih/debitnih kartica. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Brojevi kreditnih kartica ne ostaju pohranjeni u WSPAy-evom sistemu i na taj način se smanjuje mogućnost manipulacije podacima.

Iz Health Card ponude