NAJBOLJI POKLON OVOG BOŽIĆA. NAJBOLJI POKLON 365 DANA U GODINI!

Pidžamu, parfem i kozmetički set (opcije: kemijska/rokovnik/poklon bon...) ste ponovili već nekoliko puta i predblagdansko vrijeme ne želite provesti u gužvi shoping centra?

Ove godine budite orginalni i darujte Health Card – poklonite najlakši put do zdravlja.

Health Card je kartica  koja osigurava pogodnosti kroz popuste u najboljim privatnim zdravstvenim ustanovama na području cijele Hrvatske i šire.

    - Odabrana mreža najkvalitetnijih stručnjaka u svojim područjima 

    - Popusti iznose od 10 do 50 % i vrijede na SVE usluge naših partnera neovisno o načinu plaćanja

    - Bez lista čekanja u bolnicama

    - Raznovrsne medicinske usluge

    - Neograničeno korištenje usluga tijekom perioda važenja kartice

    - Vrijednost: Dragocjeno. 

Posebna pogodnost za kupovinu do 24.12.2017. - Za cijenu godišnje kartice, ostvari 90 dodatnih dana za korištenje svih pogodnosti!

Za 365,00 kn poklonite mami mogućnost za novi osmijeh, baki fizikalnu terapiju, tati za urološki pregled koji već predugo odgađa.

Zdravlje je dar koji ne možete zapakirati ali ga uz Health Card možete približiti!

HEALTH CARD – SREBRNI SPONZOR FORUMA!

HEALTH CARD – SREBRNI SPONZOR FORUMA!
Health Card, kartica s popustima na privatne zdravstvene i turističke usluge pridružio se Forumu u ulozi SREBRNOG SPONZORA. 
SVAKI SUDIONIK FORUMA NA DAR DOBIVA I HEALTH CARD u vrijednosti 365,00 kn  – hvala našem srebrnom sponzoru HEALTH CARDu

VEČERNJI LIST DARUJE NOVE PRETPLATNIKE HEALTH CARD-om

 

Večernji list daruje nove pretplatnike! Pretplatite se na Večernji list i na poklon dobivate Health Card, čija je puna cijena 365,00 kn! Čitajte Večernji i uživajte u brojnim popustima koje Vam omogućava samo Health Card. Na više od 200 lokacije ostvarite popuste od 10 do čak 50%! 

 

BONTECH Research Co. - NOVI Health Card partner

Bontech Research Co., vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata i sredstava za zaštitu sluha, sa svojih 29 poslovnica po cijeloj Hrvatskoj pridružio se 'mreži' Health Card partnera. Kao regionalni lider, osobama s oštećenim sluhom i govornim teškoćama, uvijek i svugdje može pružiti najbolja i najsuvremenija rješenja koja učinkovito olakšavaju komunikaciju u društvu. 

Uz Vašu Health Card ostvarite 15% popusta na sve Bontech usluge neovisno o načinu plaćanja. 

Bontech - Kada „čujemo se!“ nije samo pozdrav, nego obećanje.

MEDICINSKA MREŽA I HEALTH CARD – SPONZORI I POKROVITELJI 2. GODIŠNJE KONFERENCIJE HRVATSKIH ISELJENIKA U CHICAGU

Health Card partner je konferencije hrvatskih iseljenika u Americi, koja se održala u Chicagu od 11. do 13. svibnja.  Udruženje hrvatsko američkih stručnjaka okuplja stručnjake hrvatskog porijeka koji rade i žive u Sjedinjenim Američkim Državama, a cilj im je promicati hrvatske ideje te Hrvatsku kao destinaciju vrijednu posjeta i ulaganja.
Dr. Miljenko Bura pozvan je da prezentira aktualnu hrvatsku zdravstveno turističku ponudu a iskoristio je priliku da sve pristune pozove i na veći angažman oko stvaranja važnih preduvjeta da se Hrvatska i regija izdignu u top destinacije na svim razinama.

Olimpijcima uručena Health Card kartica


Zdravstvena skrb za sportaše korisnike olimpijskog programa Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) proširuje se uz karticu popusta i pogodnosti za zdravstvene i turističke usluge Health Card.

Prve kartice preuzeli su u hotelu Westin u Zagrebu  olimpijci Šime Fantela, Igor Marenić, Josip Glasnović, Damir Martin, Tonči Stipanović te Ivan Kljaković Gašpić.

Health Card kartica će sportašima biti dostupna zahvaljujući partnerskom ugovoru koji je HOO sklopio s Medicinskom mrežom d.o.o., turističkom agencijom specijaliziranom za usluge u zdravstvu i zdravstvenom turizmu. Agencija nudi medicinske usluge u privatnim zdravstvenim ustanovama i poliklinikama. Utemeljena je sa željom da bude vodič pacijentima i klijentima u pronalaženju kvalitetnih zdravstvenih ustanova, a nudi cjelokupnu uslugu zdravstvenog turizma, od putovanja, praćenja i smještaja do kontrole i zaključnog mišljenja medicinske obrade. Kartica popusta i pogodnosti Health Card članovima omogućava popuste kod odabranih pružatelja medicinskih usluga u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

„HOO i njegova Zdravstvena komisija uvijek poduzimaju sve što je potrebno za skrb o zdravlju vrhunskih sportaša, a na tragu toga je i ova suradnja s Medicinskom mrežom“ rekao je predsjednik Zdravstvene komisije HOO-a dr. Miran Martinac, s čime se u svom obraćanju sportašima složio i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Kartice je olimpijcima uručio doc.dr.sc. Miljenko Bura, inicijator Medicinske mreže. „U programu pogodnosti Health Card okupili smo više od 100 zdravstvenih ustanova. Htjeli smo HOO-u ponuditi mogućnost da vama mladim ljudima, koji se svakodnevno izlažete velikom naporu te zato trebate kvalitetnu zdravstvenu provjeru, omogućimo da uz ovu karticu do potrebnih zdravstvenih usluga dođete jednostavnije i povoljnije. Zadovoljstvo nam je i čast pomoći vam na ovaj način da ostvarujete iznimne sportske rezultate“ izjavio je Bura

  • 1
  • 2