Pretražite HC ponudu

Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd

Srbija Beogradska 36/1, Beograd

Dentalna medicina

(nema recenzija)

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd. >>> Kupi karticu sada i ostvari popuste!

Više o ustanovi

U stomatološkoj ordinaciji Dentalux već više od 20 godina posvećeni smo Vama. Ordinacija Dentalux je poznata po tome da prati najnovija dostignuća iz područja stomatologije. Osim standardnih procedura u našoj ordinaciji preko 10 godina su u upotrebi i dva tipa lasera – erbium-yag I CO2 laser. Moguće je i obavljanje svih stomatoloških intervencija u sedaciji uz prisustvo anesteziologa.

 

Pacijenti iz inozemstva su dobrodošli u našoj ordinaciji. Mogući je doček na aerodromu i prijevoz u neki od hotela koji su u neposrednoj blizini ordinacije. Osoblje ordinacije govori engleski jezik, a u ako je potrebno, moguće je da prilikom pregleda i intervencija bude prisutan i prevoditelj za njemački, talijanski ili francuski jezik.

Osim plaćanja u gotovini moguće je i plaćanje kreditnim ili debitnim karticama viza, master , maestro i Diners club. Zakazivanje je moguće putem e mail-a ili telefonom. Da bi lakše napravili približan plan terapije prije nego što dođete kod nas nebi bilo loše da nam putem e-mail-a pošaljete ortopan snimak ( ortopantomografy X-Ray). 

Otvoreni smo za Vaša pitanja i trudimo se da u najkraćem mogućem roku dobijete odgovor.


Dentalna medicina

Dentalna medicina ili stomatologija - liječenje pacijenata s bolestima usne šupljine.

Oralna kirurgija, Zubni implantati, Estetska stomatologija, Dječja stomatologija, protetika, Zubni nakit, Endodoncija, Parodontologija, Ortodoncija

Tagovi

Sažetak recencija

chart
Trenutno nema recenzija.

Napiši recenziju

Usluga
Opremljenost
Dužina čekanja
Cijena
Sigurno DA
Vjerojatno DA
Nisam siguran/a
Vjerojatno NE
Sigurno NE
Prihvaćam Uvjete korištenja

Kontakt informacije

+381 (69) 244 1497
+381 (11) 244 1497
Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd

Lokacija: Srbija

Beogradska 36/1, Beograd

Kontaktiraj Stomatološka ordinacija Dentalux, Beograd