Pretražite HC ponudu

Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd

Srbija 22. oktobra 13, Beograd

Dentalna medicina

(nema recenzija)

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd. >>> Kupi karticu sada i ostvari popuste!

Više o ustanovi

Podarite sebi magičan osmijeh!

Stomatološka ordinacija Magic Dent

Dobra oralna higijena je jedan od najvažnijih pokazatelja dobrog općeg zdravlja i značajno doprinosi ugodnoj vanjštini izgleda. Danas, čini se, više nego ranije, ljudi imaju potrebu da vode računa o svom izgledu. Redovne posjete stomatologu ključ su dobrog oralnog zdravlja i zadovoljnog osmijeha.

One su važne ne samo zbog očuvanja zdravlja zuba i usne šupljine, već i zbog sprečavanja nastanka drugih zdravstvenih problema. Stomatološka ordinacija MAGIC DENT pruža kompletnu stomatološku uslugu, a naša poslovna filozofija se zasniva na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob.

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svijetskih trendova i dostignuća u stomatologiji, tim stomatologa ordinacije MAGIC DENT predložiti će Vam najbolje rješenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da pružimo najkvalitetniju uslugu.

 


Dentalna medicina

Dentalna medicina ili stomatologija - liječenje pacijenata s bolestima usne šupljine.

Oralna kirurgija, Dječja stomatologija, implantologija, protetika, Endodoncija, Dentalni laser, Parodontologija, Mobilna protetika

Sažetak recencija

chart
Trenutno nema recenzija.

Napiši recenziju

Usluga
Opremljenost
Dužina čekanja
Cijena
Sigurno DA
Vjerojatno DA
Nisam siguran/a
Vjerojatno NE
Sigurno NE
Prihvaćam Uvjete korištenja

Kontakt informacije

+381-65-260-1638
+381-64-183-5244
Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd

Lokacija: Srbija

22. oktobra 13, Beograd

Kontaktiraj Stomatološka ordinacija Magic Dent, Beograd