Pretražite HC ponudu

Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd

Srbija Francuska 25/1, Beograd

Dentalna medicina

(nema recenzija)

Korištenjem Health Card kartice ostvarujete navedeni popust na cijenu usluga u Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd. >>> Kupi karticu sada i ostvari popuste!

Više o ustanovi

MORITA Dentalni Rendgen Centar je osnovan 2010. godine. Za razliku od ostalih djelatnosti, u radiografiji godina osnivanja je bitna koliko i u životu, dakle što je centar mlađi to je bolje.

Po zakonu svako rendgensko snimanje mora odobriti stomatolog zaposlen u Morita Centru, što nas također izdvaja kao Centar koji maksimalno vodi računa o Vašoj sigurnosti i nužnosti Vašeg izlaganja rendgenskom zračenju.

Posjedujemo digitalne rendgen aparate posljednje generacije. Naši aparati su proizvedeni 2016. godine, atestirani, certificirani i potpuno sigurni za rad. Morita rendgen aparati se odlikuju izuzetnom preciznošću i minimalnim nivoom zračenja, koji je potpuno siguran za ljudski organizam a pri tom dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike.

Centar je dobio ime upravo po proizvođaču: J.Morita iz Japana, koji je u svojoj dugoj praksi proizvodnje stomatološke opreme zauzeo vodeće mjesto po kvaliteti.

Rendgen Morita

Posebno se izdvajaju njihovi rendgen aparati čija preciznost teško se može izmjeriti sa bilo kojim drugim proizvođačem, a i nakon mnogo godina istraživanja uspjeli su da nivo zračenja svedu na minumum dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike, a potpuno siguran za ljudski organizam.


Dentalna medicina

Dentalna medicina ili stomatologija - liječenje pacijenata s bolestima usne šupljine.

Ortopan, mogućnost izrade digitalnog ortopana, 3D snimanje zubi, Digitalni snimak TM zgloba, Planiranje implanta, Kompletna analiza

Sažetak recencija

chart
Trenutno nema recenzija.

Napiši recenziju

Usluga
Opremljenost
Dužina čekanja
Cijena
Sigurno DA
Vjerojatno DA
Nisam siguran/a
Vjerojatno NE
Sigurno NE
Prihvaćam Uvjete korištenja

Kontakt informacije

+381 11 2633 053
+381 62 178 1769
Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd

Lokacija: Srbija

Francuska 25/1, Beograd

Kontaktiraj Morita Dentalni Rendgen Centar, Beograd